30.131 signatures per l’Hospitalitat

Amb motiu del Dia Mundial de les persones refugiades, hem lliurat davant la Secretaria General d’Immigració i Emigració 30.131 signatures en suport a la nostra iniciativa #JoSocTerraDAcollida.

Firmas

Amb aquestes signatures volem expressar el nostre rebuig a les polítiques que vulneren els drets humans de les més de 65 milions de persones al món obligades a abandonar casa seva per la violència, la guerra, la pobresa, la desigualtat o el canvi climàtic.

Demanem al Govern que mostri lideratge per defensar davant la UE polítiques migratòries justes en virtut de les quals la dignitat i els drets humans estiguin en el centre. A través de la pressió ciutadana, seguirem reivindicant que Espanya compleixi amb els seus compromisos i garanteixi els drets reconeguts als que arriben al nostre país amb necessitats de protecció, destinant els recursos necessaris per acollir amb la dignitat i la calidesa que aquestes persones necessiten.

Des d’Hospitalitat.cat, seguirem també exigint una política de Cooperació Internacional per al Desenvolupament, de Sensibilització i d’Acollida dignament dotada de recursos pressupostaris, no supeditada al control de fronteres, i la incorporació de l’Educació per a la Ciutadania Global a les polítiques educatives, per fomentar societats d’acollida cohesionades i pacífiques.