Actes de mobilització a tot Espanya: #JoBasteixoPonts

lona catalán 2017Seguim desenvolupant la nostra iniciativa #JoSocTerraDAcollida amb l’objectiu de recollir signatures davant la resposta de rebuig que Europa està donant a les persones refugiades i desplaçades. Alcem la nostra veu a través del manifest ‘Per una Europa de dignitat i drets’ per demanar als nostres representants polítics protecció i acollida ja. Volem arribar a les 30.000 firmes que lliurarem el 19 de juny al Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

En aquesta setmana, vam sortir al carrer a diferents ciutats dient que a més de ser terra d’acollida, volem bastir ponts. Els ponts dels nostres pobles i ciutats han servit per comunicar, connectar, afavorir la trobada, la integració, el comerç… Hi ha un abans i un després del pont en la història de cadascuna de les nostres localitats. Volem tendir els nostres ponts a totes les persones refugiades i migrants que s’han vist obligades a sortir de la seva terra.

CALENDARI D’ACTES DE MOBILITZACIÓ (* S’anirà actualitzant)

BADAJOZ: Acte de mobilització. Dissabte 27 a les 12h.

BARCELONA: Lectura del manifest i dinámica de construcció d’un pont humà a la Fundació Migra Studium. Dilluns 29 a les 11:30h. Descarrega el cartell

BILBAO: Concentració la Passarela Arrupe, al costat de la Universitat de Deusto. Diumenge 28 a les 11.45h. Descarrega el cartell

BURGOS: Concentració a la sendera del riu Arlanzón (al costat del pont de Sant Pau). Diumenge 28 a les 19h. Descarrega el cartell.

HUELVA: Concentració davant de l’església de San Francisco Javier (Jesuitas). Diumenge 28 a les 12h. Descarrega el cartell.

LOGRONYO: Concentració a la Pasarela del Ebro (Camí del riu Ebre). Diumenge 28 a les 11.30h. Descarrega el cartell.

MADRID: Concentració al pont de Toledo (Madrid Riu). Diumenge 28 a les 12h. Descarrega el cartell.

MÀLAGA: Concentració a la plaça de Sant Ignasi (Església Sagrat Cor). Diumenge 28 a la 13h. Descarrega el cartell.

MÚRCIA: Concentració a Porta de Ferro (davant de la plaça de Creu Roja). Diumenge 28 a les 10.30h. Descarrega el cartell.

SEVILLA: Concentració i marxa al Pont de Triana. Divendres 26 a les 18h. Descarrega el cartell.

TUDELA: Concentració al pont de l’Ebre. Diumenge 28 a les 12h. Descarrega el cartell.

VALÈNCIA: Recollida de signatures i lectura de manifest a la plaça de l’Ajuntament. Diumenge 28 a la 13h. Descarrega el cartell.

VIGO: Concentració a la platja de Samil (piscina pont de Rande). Diumenge 28 a les 12h. Descarrega el cartell.