Concert solidari, ACTUEM!

El proper 18 de febrer les escoles de Jesuïtes Educació junt amb altres institucions de la Companyia de Jesús de Catalunya, celebrarem un concert al CCIB de Barcelona (Triangle Blau del Fòrum) a favor de les persones refugiades. Hi actuaran, juntament amb el cor de veus Singfònics, una representació d’alumnes de 5è i 6è de Primària/NEI de totes les escoles de Jesuïtes Educació i de les escoles de música dels col·legis Jesuïtes Casp, Jesuïtes Gràcia i Jesuïtes Sarrià.

emailing-refugiats-des-2016

Amb aquesta representació volem mostrar la diversitat de realitats des de les que treballem la sensibilització a favor dels refugiats. Celebrem aquest concert, obert per a tothom, dins del marc de la Campanya d’Hospitalitat en el que es duen a terme moltes activitats a les escoles.

Podeu comprar la vostra entrada clicant AQUÍ

Els diners recollits s’adreçaran a 3 projectes de la campanya d’Hospitalitat (Educació per a la població refugiada a Maban a Sudan, Ajuda als migrants de la frontera de Melilla i l‘Acolliment a Catalunya)

  • Data i hora del concert: 18 de febrer de 2017, de 18 a 20h
  •  Lloc: Auditori del Centre de Convencions Internacional Barcelona CCIB (Triangle Blau del Fòrum)
  • Organitzat per PAT Catalunya: Jesuïtes Educació, Fundació Migra Studium, Campanya d’Hospitalitat del Sector Social de la Companyia de Jesús

Esteu tots convidats a gaudir d’una bona estona i a fer possible la inclusió de les persones refugiades!

A més, si voleu, podeu fer la vostra aportació en aquest número de compte.  Fundació Migra Studium La Caixa IBAN ES71 2100 0546 0702 0023 5819 

Us hi esperem!