Cursos per a la trobada interreligiosa

A partir del mes d’octubre se celebraran dos cursos a Barcelona per generar diàleg entre persones de tradicions religioses diferents i poder aprendre els uns dels altres. ¡Pren-ne nota!

Curs ‘L’hospitalitat en les religions’ Coordinat per Cristianisme i Justícia i Fundació Migra Studium (espai interreligiós)

De què parlem quan parlem de l’hospitalitat en les religions? D’amor?, de senzillesa?, d’igualtat?, de fraternitat?…Obrir la porta a l’altre, rebre’l, fer-li un espai, trobar-se amb ell, deixar-se fer per ell o construir quelcom plegats, són formes d’entendre i viure l’acollida. Aquestes primeres intuïcions ens ha dut a proposar un espai en que sis persones, cadascuna d’una tradició religiosa diferent, compartiran reflexions i experiències en l’àmbit de l’hospitalitat. La proposta és escoltar i conèixer, per tal d’obrir la possibilitat de diàleg.

Per a més informació i inscripcions:

https://www.cristianismeijusticia.net/civicrm/event/info?reset=1&id=181

postercastellano-1Curs ‘Trobades interreligioses entorn als fogons’ Coordinat per Casa Turca i Fundació Migra Studium (espai interreligiós)

Les diferents tradicions religioses mostren, practiquen i celebren la seva identitat religiosa mitjançant el fet alimentari. Aquest és un fet social molt més complex que l’acte purament nutritiu que deriva de la ingesta d’aliments. Algunes de les funcions de l’alimentació són expressar qui som, crear i mantenir vincles. És per això que ens disposem a obrir una gran taula on càpiguen persones de diferents adscripcions religioses. Volem sentir i conèixer aquestes diferents tradicions a partir de la quotidianitat de l’espai alimentari. Ens proposem que aquest lloc sigui una oportunitat per explicar (-nos) qui som i per obrir una possibilitat a la trobada. Un espai, per tant, de diversitat i diàleg entre fogons…

Per a més informació i inscripcions:

info@migrastudium.org

info@casaturcabcn.es