Mugetatik Haratago, Más Allá De Las Fronteras al Parlament de Navarra

El president del Parlamento de Navarra, Unai Hualde, va rebre el passat 5 de febrer a la delegació de ALBOAN formada per Mª de la Mar Magallón, directora de ALBOAN, Javier Andueza, responsable de ALBOAN a Navarra i Ani Urretavizcaya, responsable d’Educació, van acudir a donar compte de la marxa de el projecte educatiu Mugetatik haratago – Más Allà De Las Fronteras que rep el suport del legislatiu navarrès.

Mª de la Mar Magallón va assenyalar “que el Parlamento té un paper determinant a l’hora de donar veu a les nostres causes i iniciatives i a l’hora de construir una ciutadania responsable, i per això veiem imprescindible mantenir una estreta relació de col·laboració”.

Mugetatik Haratago-Más Allá De Las Fronteras és una proposta pedagògica adreçada a alumnat d’educació secundària que pretén ser pont i posar en valor els sentiments i les vivències de les persones migrants i refugiades, i denuncia la vulneració de drets humans que pateixen contínuament tant en la fugida des dels seus països d’origen com durant el trànsit i l’arribada als països d’acollida.

El president del Parlamento Navarro per la seva banda, Unai Hualde, per la seva banda, va traslladar el compromís per “donar continuïtat al camí de col·laboració que, ja sigui a través del projecte educatiu Mugetatik Haratago – Más Allá De Las Fronteras “o de qualsevol altra possible iniciativa”. Agraïm l’hospitalitat i el compromís amb una cultura que “promogui el bé comú”, com ell mateix ha expressat durant la visita.