Nou espai d’acollida d’Hospitalitat a València

El programa d’Hospitalitat a València va començar a desenvolupar-se amb la certesa que aquesta iniciativa era de totes les persones vinculades a la Companyia de la ciutat.

En tres anys, el projecte de cases d’acollida, confiat a l’equip tècnic de l’SJMValència, ha anat creixent en voluntariat, en recursos i en persones acollides.

Foto: Kristóf Hölvényi / JRS

#SomosTierradeAcogida també és # AcogemosEnCompañía perquè el projecte es sosté amb voluntariat i suport financer de persones amigues de la Companyia de Jesús (i de la Província) i perquè no seria possible sense la cessió d’espais per part de la Plataforma Apostòlica, com l’antiga residència de les religioses a la casa d’Exercicis de la Puríssima i a  l’antiga comunitat de Campanar (a la foto).

Aquest any el “nen Déu” ha portat un regal enorme. Sí, aquest any el Nadal s’ha avançat amb els seus regals de l’Epifania i des del 26 de desembre el programa d’Hospitalitat a València compta amb un nou espai d’acollida. Dues famílies refugiades ja comparteixen una de les “casetes” de les Escoles Professionals de Sant Josep.

El 2020 comença amb espais que germinen # EnCompañía: la cessió de l’espai per les escoles, el donatiu de la comunitat i les donacions de mobiliari de la família ignasiana fan possible que “eixamplem les cordes de la nostra tenda” per acollir.

L’equip de l’SJM, com a part de la Plataforma Apostòlica Social de València, comença l’any amb agraïment, compartint aquesta bona notícia, i desitjant-vos una feliç Esperança per al 2020.