Organico

La nostra mirada va més enllà de solucions momentànies i a curt termini. Estem convençuts que comprendre les causes del fenomen migratori, entendre a les persones que es troben en camí i deixar-nos afectar per la seva realitat és fonamental per generar canvis profunds, que ens comprometin amb la justícia i la igualtat.

Sensibilitzar en el meu entorn

Per això és clau el treball en sensibilització, informant i donant a conèixer aquesta realitat a través de nombrosos materials que t’animem a conèixer.

Vull sensibilitzar al meu entorn

Educació

A través de l’Educació per a la Ciutadania Global volem contribuir a cultivar una cultura d’hospitalitat, solidaritat i convivència en la diversitat entre els més joves. Busquem la seva participació i el seu compromís solidari mitjançant el coneixement i la comprensió de processos globals com la mobilitat humana; seva vinculació amb les comunitats d’ acollida i amb el món, la casa de tots i de totes; i la construcció d’una identitat compartida, cosmopolita, solidària i compatible amb la diversitat de les identitats personals i culturals.

Els nostres recursos educatius són una invitació a posar-nos al cor i als ulls dels que viuen i moren les fronteres amb la intenció deliberada  que això ens commogui i ens ajudi a conèixer les nostres pròpies fronteres.

Top