Suma el teu
CAMÍ.

Foto  © Javier Bauluz

Camins d’Hospitalitat. Camins de Pau.

#CaminsDePau

Són molts els camins que les persones migrants i refugiades segueixen veient-se obligades a iniciar. Les situacions de conflicte armat, com actualment succeeix a Ucraïna, Síria, Iemen, Etiòpia i també a moltes altres regions del món.

Continuem caminant junts. Ara per assolir la Pau.

L’empobriment i la desigualtat; la manca d’accés a recursos de vida i el canvi climàtic provoquen que més de 100 milions de persones al món es vegin forçades a desplaçar-se. D’aquestes, més de 26 milions són persones refugiades a altres països diferents del d’origen.

Aquest any volem que els Camins d’Hospitalitat siguin Camins de Pau. Les persones refugiades no volen fugir enlloc, únicament volen viure en pau a casa seva. Construir el futur junts i juntes només és possible si generem una cultura d’hospitalitat, solidaritat i inclusió basada en la Pau.

La Pau és:

Acollida.

Foto © Sergi Càmara

Justícia.

Fotos © Javier Bauluz

Acompanyament.

Foto © Kristóf Hölvényi

Educació.

Foto © Irene Galera
A partir del Dia de les Persones Refugiades (20 de juny) i fins a la Jornada Mundial del Migrant i Refugiat (25 de setembre) tornem a sortir a caminar a moltes ciutats per reivindicar el dret de totes les persones a viure lliures de violència, a tenir una vida digna tant als seus llocs d’origen com de trànsit o destí.

Les Nostres Propostes

Necessitem mesures polítiques que garanteixin la protecció i l’acolliment de les persones desplaçades de manera forçosa. Consulta les nostres 10 demandes als representants de govern.

Col·labora amb Hospitalitat.

Amb una petita aportació pots col·laborar amb la xarxa Hospitalitat i ajudar-nos a seguir sensibilitzant per aconseguir unes polítiques justes, i a seguir acompanyant i acollint les persones que necessiten protecció.

Acollida.

 

Justícia.

 

Acompanyament.

 

Educació.

Foto 1 © Sergi Cámara
Foto 2 © Javier Bauluz
Foto 3 © Sergi Cámara

Suma’t a caminar per la PAU.

Fes el teu propi camí d’hospitalitat o suma’t a alguna de les iniciatives de grup. Comparteix-nos la teva foto a xarxes socials i el teu missatge per la Pau:

#CaminsDePau

Consulta aquí les diferents activitats de Camins D’Hospitalitat 2022.

Santiago 2021
Córdoba 2021
Gran Canaria 2021
Burgos 2021
Madrid 2020
Nador 2020
Valencia 2019
Valladolid 2019
Córdoba 2019
Galicia 2019
Madrid 2019
Loiola 2019
Asturias 2018
Galicia 2018
Loiola 2018
Sevilla 2018