Enguany lamentablement no podem caminar com ens agradaria. La pandèmia global ens obliga abans de res a ser prudents i cuidar de la salut i el benestar de tots i totes. Però no volem deixar de caminar de manera simbòlica, recordant-nos, com tots els anys de les persones refugiades.

#ContinuemCaminant
#SeguimosCaminando

La crisi social i econòmica de la COVID-19 amenaça en colpejar especialment a les persones en major situació de vulnerabilitat, entre elles la població desplaçada i refugiada. Per això enguany volem recordar-nos, a la meitat d’aquesta emergència de totes aquelles persones que fugen de la violència i la pobresa i que lluiten per seguir endavant lluny de la seva llar. Volem posar-nos als seus peus i bastir ponts de solidaritat: el seu camí és el nostre camí.

Les nostres Demandes

Reclamem als representants polítics mesures que garanteixin els drets humans i la inclusió de les persones migrants forçoses. Consulta el nostre decàleg de propostes.

Col·labora amb Hospitalitat

Amb una petita aportació pots col·laborar amb la xarxa Hospitalitat, que l’any passat va acollir residencialment a 460 persones i va acompanyar a gairebé 5.000 en el seu camí a la integració social.

Malgrat tot, continuem caminant, encara que sigui de manera simbòlica. Us convidem a compartir a les xarxes socials una foto de les vostres sabates de caminar acompanyades d’un missatge de solidaritat amb les persones migrants i refugiades i amb l’etiqueta #SeguimosCaminando (#ContinuemCaminant). Imatges i missatges que construeixen més hospitalitat en els temps difícils actuals.

Continuem caminant junts

1) Tria una paraula (la que vulguis) o busca-la entre les nostres 10 PROPOSTES.

2) Escriu-la a les teves sabates o en un paper:)

3) Feix la foto i puja-la a les nostres XARXES (i a les teves) amb l’etiqueta #ContinuemCaminant (#SeguimosCaminando).

Seran imatges per a construir més Hospitalitat en els temps difícils actuals. Gràcies per compartir el teu missatge…