Hi ha camins que sanen.

Aquest any a HOSPITALIDAD.ES volem caminar amb les persones, que s’han vist forçades a abandonar casa seva a causa de la violència, la pobresa o la guerra. Així vam mostrar que la nostra societat està disposada i compromesa a l’acollida i a la inclusió social, laboral i educativa de les persones migrants i refugiades.

 

Ens vam inspirar en el treball del pare Frans Van der Lugt, jesuïta, que va viure més de 40 anys a Síria, on organitzava aquestes caminades com a forma de trobada intercultural i interreligiosa.

Les rutes arribaran al nostre país després d’haver-se realitzat en diferents païssos europeus. Camins d’Hospitalitat culminarà al País Basc, Navarra i Catalunya amb la participació de persones refugiades a Alemanya que solien caminar amb en Van der Lugt a Síria. Amb motiu del 20 de juny, Día Mundial de les Persones Refugiades, seguirem expressant que volem esdevenir una societat que coopera, acull i conviu amb les persones migrants y refugiades.

Què ens impulsa?

Aníma’t a caminar amb les persones refugiades a la teva ciutat per ser terra d’acollida.

Vols sumar-te

Apunta’t a les nostres camins a
Pais Basc, Navarra
I Catalunya.

Suma’t a la resta de rutes en altres llocs. (Madrid, Canarias, Andalucía, Galicia, etc…). Posa’t en contacte amb Daniel Martínez a: contacto@hospitalidad.es

Vols DONAR?

Si no pots caminar, pots col·laborar amb Hospitalitat difonent la iniciativa, mostrant es teu suport mitjançant les xarxes socials o amb una petita aportació.

Vols caminar pel teu compte?

Els teus kilòmetres també sumen solidaritat.

#GRÀCIESperVENIR

Foto / Sergi Cámara

UNEIX-TE a #CAMINSd’HOSPITALITAT!

Foto / Sergi Cámara

La teva participació és important.

Vine a CAMINAR!

Aquests camins d’Hospitalitat ja estan posant-se en marxa. S’estan organitzant accions solidàries al llarg de tot el país. Som moltes les persones dispostes a acollir. Pots sumar-te a un dels camins ja en marxa o organitzar la teva pròpia iniciativa.

L’any passat entregàrem 30.131 firmes reclamant al govern la cooperació i acollida de les persones refugiades. El Mediterrani continua sent la frontera més mortífera del món; la guerra de Síria, una ferida que continua sagnant; i molts de conflictes d’altres indrets del món romanen oblidats, davant una Europa que tanca les seves portes.

A HOSPITALITAT no parem i volem continuar denunciant, entregant els teus kilòmetres de solidaritat i suport als responsables polítics.