El poder de Caminar

Aquest any tornem a caminar en HOSPITALIDAD.ES. Europa decideix el pròxim 26 de maig si promou polítiques basades en el respecte als drets humans o si l’avanç dels discursos i propostes xenòfobes i populistes suposarà una reculada en el treball per l’acolliment i la inclusió.
Volem de nou sortir a caminar i expressar que creem en una Unió Europea de drets que treballa per la igualtat, la protecció, la llibertat i la dignitat de la seva ciutadania, incloent les persones migrants i refugiades.

L’any passat més de 2,000 persones van recórrer 25.000 quilòmetres inspirats per la labor del pare jesuïta Frans Van der Lugt. Els camins es van convertir en una mostra de trobada intercultural, un espai de compartir i conèixer, amb la voluntat de treballar junts en el recorregut de la solidaritat i l’hospitalitat amb les persones que fugen de la violència. Creiem en el poder de caminar per a construir una Europa més inclusiva i solidària.

#ThePowerofVote

El Servei Jesuïta a Refugiats Europa (JRS Europe) ha llançat la seva campanya #ThePowerofVote per a animar a votar en les pròximes eleccions. Des d’Hospitalitat ens sumem a aquesta crida per a construir una Europa de drets.

Vols sumar-te?

Si t’animes a caminar, escriu-nos en el mail contacto@hospitalidad.es o contacta amb els responsables de cada caminada:

Vols Donar?

Comparteix en Xarxes Socials.

Per què Caminem?

Defensem i promovem una Europa de drets que es basi en quatre claus:

     #DIGNITAT
     #PROTECCIÓ
     #LLIBERTAT
     #IGUALTAT

El nostre Manifest

Volem una UNIÓ EUROPEA de drets que treballa per la igualtat, la protecció, la llibertat i la dignitat.

#GràciesPerVenir

Súmate a #JoCamino

Foto / Kristof Hölvenyi

La teva veu és important

Uneix-te als Camins!

Camins d’Hospitalitat

Foto / Sergi Cámara