COMPARTIM un mateix CAMÍ

“Gran

Gran Canaria

Dissabte 30 de Juny de 2018

DISSABTE QUE VE 30 de Juny a les 9:00 del matí en la Font Lluminosa (Las Palmas de Gran Canaria). Comptarem amb servei de transport així que et demanem inscriure’t abans del dimarts 26 de Juny per a una millor organització.

Gaudirem de la Ruta ¨Circular Plans de la Peix – El Campanar¨ (Tejeda). A més, enriquirem el pateo acostant-nos una miqueta al fenomen global de les migracions que força a moltes famílies a haver d’abandonar les seves llars.

La Palma

24 de juny de 2018

En la Palma sortim a caminar diumenge que ve 24 de juny per la ruta de les Fonts – Breña Alta. Us esperem a les 9.00h en Sant Pere, en els aparcaments sota la Plaza Bujaz.

 

Tindrem al final de la caminada un Esmorzar compartit. Esperem que et puguis sumar!

“La

“Tenerife”

Tenerife

23 de Juny a les 9:30

T’esperem dissabte que ve 23 de Juny a les 9:30 del matí a la Plaça de l’Església de Aguagarcía, Tacoronte.

 

Gaudirem de la Ruta dels Viñátigos Centenaris i ens acostarem una miqueta a la realitat de les persones que han de desplaçar-se forçosament per diverses causes.

 

Et proposem portar roba còmoda, calçat esportiu o de muntanya, gorra, etc… I, per completar la ruta, portar beguda pròpia i menjar per compartir.

Valladolid

Dijous 21 de juny de 2018

A Valladolid et convidem a unir-te a aquests Camins per l’Hospitalitat. Veuen el dijous 21 de juny a les 17:30h a la Plaça Major. Tindrem un moments de trobada i a les 18h sortirem cap a INEA. Caminarem pel carrer Santiago fins al Passeig Zorrilla i seguirem fins a Vallsur. D’allí a INEA pel Camí Vell de Simancas.

 

Esperem arribar a les 20h allí, on també t’esperem si no has pogut unir-te al llarg del camí. Compartirem una mica de menjar i beure, música, bona conversa i l’alegria de la trobada, precedida per un acte senzill que ens ajudi a seguir guanyant en consciència i indignació, i a comprometre’ns amb la causa i les vides de les persones migrants i refugiades.

Valladolid

València

Dimarts 19 de juny de 2018

L’activitat de València serà una caminada des del Centre Arrupe a la platja de la Malvarrosa dimarts que ve 19 de juny.

La sortida serà a les 19 hs i l’hora de tancament estimada les 21:30.

La inscripció és via email:

Valencia

Burgos

18 de juny de 2018

Des de l’equip de Voluntariat Jove de la delegació de Burgos de Entreculturas, juntament amb Atalaya Intercultural, durant unes setmanes de juny (coincidint el dia de les persones refugiades, 20 juny) volem fer del Camí de Santiago, un Camí d’Hospitalitat al seu pas pel municipi de Rabé de les Calzadas.

S’ha fet un Codi QR del Flyer Camins d’Hospitalitat i volem posar al poble de Rabé de les Calzadas sis cartells en xapa, plàstic o cartró ploma amb els Codis.

“Burgos”

“Granada”

Granada

Diumenge 17 de juny de 2018

Granada s’uneix a aquesta iniciativa gràcies a la col·laboració de CVX amb una marxa simbòlica per les persones migrants i refugiats. Us esperem diumenge que ve 17 de juny a les 16.30 hores en Prado Negro, Granada per caminar units i unides fins a les 18.30 hores.

ALACANT

Alacant

15 de juny de 2018

Realitzarem una marxa divendres que ve 15 de juny a la tarda (a les 18.00 h) amb una pujada a la Serra Grossa des del Col·legi Inmaculada. Tindrem un acte senzill, tots junts, compartint el berenar, al costat de persones migrants i refugiades que viuen a Alacant.

Sevilla

Dissabte 9 juny de 2018

Marxa simbòlica pel Parc de Mª Luisa (Sevilla)

Lloc: Torre Nord, Plaza Espanya, 12 hores

Domingo 10 juny de 2018

Marxa per l’Hospitalitat

Lloc: Aracena, Serra de Huelva.
Ruta Aracena-Els Marines (5 km)

 

HORARIS

9.00: sortida d’autobús (Centre Arrupe)

11.00: arribada a Aracena. Comença la marxa.

12,30: hora benvolguda d’arribada als Marines. Ens recull l’autobús

14.00: Menjar en la Penya de Alájar

17.00: sortida de retorn a Sevilla

Amb la presència de diferents institucions, grups i espais d’acolliment (CVX, Centre Arrupe, Entreculturas, Claver, Projecte Mambré, Espais Berakah…), animem a Caminar per l’Hospitalitat amb persones migrants i refugiades, en un espai de trobada i convivència, que ens serveix d’acció de sensibilització i solidaritat amb la realitat de milions de persones.

 

Activitats:

– Caminada d’uns 5 km., combinant silenci, diàleg en parelles i marxa lliure.

– Fotos en el Passeig dels Murals dels Marines.

– Jocs pels i les més petits/as

– Moderi compartida.

– Lectura de manifest de Camins d’Hospitalitat.

Des de l’organització es proporcionarà el transport amb autobús fins a Aracena pels quals no disposin de mitjà de transport propi.

“Sevilla”

País Basc i Navarra

8 de juny/ arribada del grup de siris d’Alemanya a Pamplona

9 de juny/ Camí de Pamplona a Javier (caminant) 50 kms.
Activitat a Javier

10 de juny/ Javier-Loiola (Autocar + camí)

11 de juny/ Activitats a Loiola: incidència, mitjans, tallers, etc.

12 de juny/ Viatge a Catalunya: Loiola-Lleida (autocar, 430 kms)

Catalunya

12 de juny/ Arribada a Lleida

13 de juny/ Autocar de Lleida a Palau d’Anglesola (28 kms)
Camí de Palau d’Anglesola a Verdú (25 kms)
Nit a Verdú

14 de juny/ Camí de Verdú a Tàrrega (6 kms)
Autocar a Montserrat (72 kms)
Nit a l’Abadia de Montserrat

15 de juny/ Camí de Montserrat a Manresa (27 kms)
Nit a Manresa

16 de juny/ Autocar de Manresa a Barcelona
Fi de viatge a Barcelona (60 kms)
Anima’t a caminar! Suma’t a Camins d’Hospitalitat amb les persones migrants i refugiades a la teva ciutat per ser terra d’acollida.

Madrid

Dissabte 2 de juny de 2018

Lloc: Cercedilla, Sierra de Madrid. Ruta del Mirador dels Poetes, (9 km).

Sortim des de la ciutat de Madrid, punt de trobada de persones de diferents llocs. Passem pels llocs més emblemàtics i ens dirigim (amb cotxe i/o bus) a la Serra de Madrid, a Cercedilla, per caminar.

Durant el dia hi haurà diferents activitats:
– Caminada d’uns 9 km.
– Fotos en el Mirador dels Poetes
– Jocs i Activitats pels i les més petits/as
– Moderi pic-nic intercultural. Compartim taula per un món més just.
– Xerrades informals, tallers i lectura de manifest de Camins d’Hospitalitat. Activitats de sensibilització. Totes les persones escriuen el seu somni de justícia social
– Deixem les nostres peticions i manifestos en una bústia pública en la Serra perquè arribin a ser escoltades

Asturias

I MARXA INTERCULTURAL HOSPITALITAT entre Poo i Celorio (Llanes), el diumenge 3 de JUNY, amb l’objectiu d’oferir una activitat d’oci en un entorn natural, que afavoreixi la trobada i la convivència amb la població migrant que resideix a Astúries i la sensibilització de la seva ciutadania, promovent una actitud acollidora cap a aquesta població.

Convoquem a totes les persones migrants residents a Astúries, així com tod@s els grups: claustres, CVX, Itineraris, Famílies, Grups de muntanya, Centres Loyola, App(s) i uns altres que entren dins de la Plataforma Apostòlica dels Jesuïtes a Astúries que desitgin tenir una experiència de trobada i convivència seguint una senda costanera de curta longitud (3 km), en un entorn natural de gran bellesa. La Marxa es realitzarà el diumenge 3 de juny entre les localitats de Poo i Celorio (concejo de Llanes) passant per la Platja de Sant Martín i amb arribada a la casa d’Exercicis Sant Ignacio, de la Companyia de Jesús en Celorio.

HORARI
-10.30: sortida d’autobusos (Oviedo i Gijón)
-11.30: arribada a Poo. Comença la marxa.
-14.00: hora benvolguda d’arribada a Celorio. Menjar.
-16.00: Eucaristia
-17.00: sortida d’autobusos de Celorio

L’organització compta amb segur de responsabilitat civil, proporcionarà el transport des d’Oviedo i Gijón (especialment pels quals no disposin de mitjà de transport propi), així com una menjada tipus pícnic per a cada participant.

A través de ESTE l’Est FORMULARI fins al 25 de maig.

Galícia

Dissabte 2 de juny de 2018.

Entre el Monte do Gozo i la Praza do Obradoiro.

Galícia

A Galícia organitzem l’acció #CamiñosDeHospitalidad el pròxim 2 de juny, dissabte, amb una passejada de dues hores, amb molt de simbolisme, entre el Monte do Gozo i la Praza do Obradoiro. Serà l’últim tram del Camí de Santiago.
És també una acció de la PAL Galícia en conjunt. Ho farem amb una mena de Via Crucis, amb aturades a diversos punts que considerem clau en la reflexió paral·lela:

Xunta, compromís polític
Universitat, compromís del món educatiu i de la cultura
Obispat, compromís del món de l’Esglèsia

#GràciesPerVenir