The Power of Vote!

El Servei Jesuïta a Refugiats Europa (JRS Europe) ha llançat la seva campanya #ThePowerofVote per a animar a votar en les pròximes eleccions en defensa d’una Europa fidel als seus valors originals, una Europa d’igualtat, dignitat, llibertat i protecció. El 26 de maig la Unió es juga gran part del seu futur i tu tens l’oportunitat de decidir si creus en una Europa solidària, acollidora, compromesa i plural.

Des d’Hospitalitat ens sumem a aquesta crida per a construir una Europa de drets, especialment per a aquelles persones que es veuen forçades a migrar fugint de la violència als seus països d’origen i que en arribar al continent troben respostes de rebuig en lloc de trobar mesures que garanteixin la seva protecció i dignitat.

Per la Dignitat

Per la Solidaritat

Per la Llibertat

Per la Protección

#Saber més:
thepowerofvote.eu

Les condicions d’acolliment dignes no són sol un dret de les persones sol·licitants d’asil, sinó també una necessitat perquè no es vegin forçades a la situació de carrer i a la indigència. La UE i els seus Estats membres haurien de crear un sistema d’acolliment que no deixi a ningú a l’estacada, conseqüent amb el seu valor de la dignitat humana i de la protecció.

#thePowerOfVote