Exposició fotogràfica SOMOS MIGRANTES

SOMOS MIGRANTES continua recorrent Espanya per visibilitzar la situació de persones migrants a la frontera mexicana amb els Estats Units i a la frontera hispano-marroquina a través de 20 fotografies.

L’exposició ‘Somos migrantes’, promoguda per Entreculturas juntament amb el Servei Jesuïta a Migrants (SJM) té el seu origen a Mèxic, on el SJM-Mèxic treballa per construir una cultura de trobada i acollida cap a les persones migrants. El SJM-Mèxic defensa el dret dels migrants a sortir lliurement dels seus països d’origen i s’ocupa de la protecció dels seus drets humans, que tantes vegades són vulnerats per part del crim organitzat, les forces de policia, els governs locals.

Al llarg de la marxa de l’exposició fotogràfica, es van incloure imatges de la frontera sud hispano-marroquina, on el Servei Jesuïta a Migrants dóna suport a persones migrants i refugiades que arrisquen la vida per buscar seguretat a Europa, degut a polítiques de control migratori molt restrictives. El SJM advoca per un tractament respectuós i just de totes les persones immigrants afectades per la política europea i defensa el seu accés als drets fonamentals consagrats en el dret internacional, europeu i espanyol.

Aquesta exposició sobre la realitat d’aquestes persones durant els seus llargs viatges i ens convida a recordar que la migració està i ha estat present en la vida de cada un de nosaltres i a defensar que la llibertat per sortir de qualsevol país és un dret fonamental de totes les persones. No podem oblidar que tots SOM MIGRANTS.

Per seguir l’itinerari de l’exposició i saber més sobre els autors de les imatges i els projectes, visita Somos Migrantes.

¿Quieres participar en esta iniciativa?

QUERES PARTICIPAR NESTA INICIATIVA?

VOLS PARTICIPAR EN AQUESTA INICIATIVA?

EKIMEN HONETAN PARTE HARTU NAHI DUZU?

DO YOU WANT TO PARTICIPATE IN THIS INITIATIVE?

Tu ayuda es fundamental para construir una cultura de solidaridad e inclusión con las personas refugiadas y migrantes.

A túa axuda é fundamental para construír unha cultura de solidariedade e inclusión coas persoas refuxiadas e migrantes.

La teva ajuda és fonamental per a construir una cultura de solidaritat i inclusió amb les persones refugiades i migrants.

Zure laguntza funtsezkoa da errefuxiatuekiko eta migratzaileekiko elkartasun- eta inklusio-kultura eraikitzeko.

Your help is essential to build a culture of solidarity and inclusion with refugees and migrants.

Ves al contingut