Actua

© Sergi Cámara

Comprendre les causes que donen peu als moviments migratoris, entendre les persones que s’han posat en camí i sentir-nos interpel·lats per la seva realitat és fonamental per generar una transformació social que mostri el compromís amb la solidaritat, la inclusió i la justícia. A Hospitalitat creiem que cada persona pot ser un agent sensibilitzador de canvi en el seu entorn més proper.

Mitjançant l’educació per a la ciutadania global, volem contribuir al conreu d’una cultura d’hospitalitat, de solidaritat i de convivència en la diversitat entre els més joves.

© Javier Bauluz

Exposició som migrants

© Jaime Puebla

Som Migrants és una mostra fotogràfica que té per objectiu sensibilitzar els i les visitants sobre la realitat vital de les persones migrants i refugiades a diverses fronteres del món.

© Rafael Olivares

Les fotografies que componen l’exposició han estat fetes per fotoperiodistes de prestigi mundial. Aquesta mostra d’imatges conforma un viatge per contextos varis de migració i refugi, en el qual identifiquem una sola realitat intrínseca a l’ésser humà: la migració ha estat i és un fenomen inherent a la humanitat i un signe dels nostres dies. No hem d’oblidar que totes les persones som migrants.

© José Hernández Claire

Aquesta exposició ha estat impulsada per la campanya Hospitalitat junt amb tres entitats socials més:

  • Entrecultures
  • SJM Mèxic
  • SJM Espanya

Altres maneres de sensibilitzar

DESCARREGA les nostres UNITATS DIDÀCTIQUES per treballar en centres educatius:

La teva ajuda és fonamental per construir una cultura de solidaritat i d’inclusió amb les persones refugiades i migrants. Comptem amb tu per generar iniciatives i respostes d’hospitalitat que facin del món un lloc més just.

Uneix-te a Hospitalidad.es

Posa’t en contacte amb nosaltres si tens interès en el següent:

  • Fer voluntariat
  • Acollir
  • Altres

Contacta amb nosaltres

SIGNA
Pacte per l’hospitalitat
Urgeix una resposta integral que defensi el dret a una migració segura en totes les seves fases i que ajudi a construir nous discursos, valors i formes de convivència que permetin avançar en la construcció d’una família humana i d’una societat nova.
Visita ViSIbles.org

També pots:

Seguir-nos a XARXES SOCIALS

Col·laborar econòmicament amb un DONATIU

Skip to content